Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Teddie zoekt grote liefde op nationale televisie

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 20:59

Televisieprogramma Love Island heeft Teddie Schroembges (20) uit Steyl toegevoegd aan het deelnemersveld. In het programma gaan mensen op zoek naar hun grote liefde.

De mensen moeten koppeltjes maken en brengen vervolgens ontzettend veel tijd met elkaar door; ze zitten wekenlang vast in een Spaanse villa en kunnen niet communiceren met de buitenwereld.

Best pittig
Schroembges is een studente, die ook als fotograaf werkt. Ze omschrijft zichzelf als lief en zorgzaam, maar vertelt dat ze ook 'best pittig' kan zijn. Of dat echt zo is, kunnen volgers van de serie vanaf heden zelf beoordelen. De bewoners van de villa worden ieder moment gevolgd via de 46 camera's in en rondom het pand.

Ware liefde
Love Island draait dus om het vinden van de ware liefde. Vrijgezellen worden samengebracht en moeten uitvinden of ze bij elkaar passen. Zodra ze een keuze hebben gemaakt, slapen ze in hetzelfde bed. Het is echter niet zo dat ze vastzitten aan hun eerste keuze. Wisselen mag gerust. Kijkers mogen op hun favoriete koppel stemmen. Het koppel met de minste stemmen moet de koffers pakken.

De Steylse schone kan in de voetsporen treden van andere realityshow-sterren uit onze provincie. Wayne Siebenga (27) en Jay Francis (25) uit Sittard gingen haar voor en schitterden in respectievelijk Ex on the Beach (MTV) en Temptation Island (RTL). Love Island is dagelijks te volgen via RTL en Videoland.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen