Overslaan en naar de inhoud gaan

Tecle Mekonen wint Voorjaarsloop Blerick

Geplaatst opzondag 24 februari 2019 - 15:51

Tecle Mekonen heeft de 7,5 km van de Berden Voorjaarsloop gewonnen.

De 35-jarige atleet uit Boxmeer had 25 minuten en 35 seconden nodig om de afstand tussen start en finish te overbruggen. Hij had op de streep 40 seconden voorsprong op Viktor den Haan, die tweede werd. Kenny Janssen van Atletiek Helden werd derde.

Snelste vrouw
An Lenders van Venloop Running Team was de snelste vrouw op deze afstand. Zij kwam na 28 minuten en 15 seconden over de streep in Blerick. Danique Verdellen van Scopias moest 28 seconden toegeven op Lenders en werd tweede.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen