Hond, teckel

Hondje doodgereden op zebrapad Maastricht

De bestuurder van een auto heeft een teckel die met haar baasje overstak op een zebrapad in Maastricht aangereden. Het hondje genaamd Fientje overleefde de aanrijding niet.

Natuurgebied De Hoge Fronten, Maastricht
Traumatisch: Teckel verscheurd in armen van baasje

Het is de ergste nachtmerrie van een hondeneigenaar: je hond wordt aangevallen en doodgebeten voor je ogen terwijl je machteloos moet toezien. Het gebeurde maandag in natuurgebied en hondenlosloopgebied de Hoge Fronten in Maastricht.

Brandweer redt teckel uit konijnenhol (30 dec 2019)
Brandweer bevrijdt teckel uit konijnenhol

De brandweer van Weert is maandagmiddag uitgerukt om een teckel uit een konijnenhol te bevrijden.

Video: Welke teckel rent het hardst in Ospeldijk?

Wie denkt dat een teckel alleen geschikt is om uit te laten heeft het goed mis. Je kan namelijk met je teckel ook deelnemen aan een teckel-race.

Georgina Verbaan en Huub Stapel boos over 'gedumpte teckel'

De Tegelse acteur Huub Stapel en actrice Georgina Verbaan hebben woedend gereageerd op de gruwelijke vondst die een wandelaar in Elsloo deed, toen hij daar in het Julianakanaal een dode teckel vond.

Wandelaar vindt verdronken hond in Julianakanaal

Een wandelaar heeft in het Julianakanaal bij Elsloo een verdronken hond gevonden. De viervoeter is daar vermoedelijk gedumpt.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten