chatbox

Maastrichtse chatbot-bouwer voor miljoenen overgenomen

Het Maastrichtse techbedrijf CX Company komt in handen van het Bredase CM.com. Met de overname is een bedrag van 15,5 miljoen euro gemoeid.

Microscoop Onderzoek
Verkoop Venlose biotechnologiegigant kan 7 miljard opleveren

De mogelijke verkoop van het Venlose biotechnologiebedrijf Qiagen kan ruim zeven miljard euro opleveren.

Presentatie nieuwe iPhone (9 sep 2019)
Lancering nieuwe iPhone toch niet live in de bioscoop

De lancering van de iPhone is toch niet live te volgen in de Sittardse bioscoop Foroxity. Apple wil niet dat het event live wordt uitgezonden in de filmzaal.

Carrièreswitch: staatssecretaris is even technologieleraar

Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties was woensdag op basisschool Harlekijn in Blerick. Hier gaf hij de leerlingen van groep 7 en 8 les over nieuwe technologie en privacy.

Chinese technologiegigant naar Campus Heerlen

Het Chinese bedrijf WeCash opent een vestiging op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

DSM tevreden met 'erg goede' halfjaarcijfers

Chemie- en technologieconcern DSM heeft de nettowinst in het eerste halfjaar meer dan verdubbeld.

Politie schakelt hulp Brightlands in voor boevenjacht

De politie in Limburg gaat samen met Brightlands Smart Services Campus in Heerlen kijken naar innovatieve manieren om politiewerk te doen.

Sint Ursula krijgt unieke plaquette van Apple

Scholengemeenschap Sint Ursula in Horn is, als enige Limburgse school, erkend als een Apple Distinguished School.

Virtuele verpleegster moet mensen uit ziekenhuis houden

Het ziekenhuis in Maastricht heeft een app ontwikkeld die ervoor moet zorgen dat mensen minder snel in het ziekenhuis terechtkomen door begeleiding op afstand.

Meer Limburgse gemeenten slachtoffer van gestolen laptop

De persoonsgegevens van inwoners van de gemeenten Beek, Meerssen, Nederweert, Peel en Maas, Roermond, Stein en Venlo liggen mogelijk ook op straat.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten