Overslaan en naar de inhoud gaan

Technische problemen tijdens concert André Rieu in Colombia

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 12:30

André Rieu beleefde een spannende vrijdag de dertiende in Colombia. Tijdens zijn optreden in de hoofdstad Bogotá viel het geluid uit.

De storing duurde ruim een uur.

Zingen
Volgens Colombiaanse media moest de Maastrichtse violist improviseren toen de problemen ontstonden. Zijn zangeressen zongen samen met het publiek bekende liedjes, waaronder het Colombiaanse volkslied. Dat gebeurde zonder microfoons of luidsprekers. Het publiek stond recht en zong uit volle borst mee. André Rieu liet vanaf het podium weten dat hem dit in dertig jaar nog nooit overkomen is. "Ik zal Bogotá nooit meer vergeten", zei de violist.

Kleine jongen
Ook haalde Rieu een kleine jongen met een fluit uit het publiek. De jongen mocht samen met het orkest van Rieu het Spaanstalig liedje Cielito Lindo spelen.

Boze reacties
Op Twitter reageert een aantal bezoekers van het optreden boos. Ze nemen André Rieu niets kwalijk, maar vinden dat de concertzaal - de Movistar Arena - in de fout is gegaan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen