Overslaan en naar de inhoud gaan

Technische problemen tijdens concert André Rieu in Colombia

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 12:30

André Rieu beleefde een spannende vrijdag de dertiende in Colombia. Tijdens zijn optreden in de hoofdstad Bogotá viel het geluid uit.

De storing duurde ruim een uur.

Zingen
Volgens Colombiaanse media moest de Maastrichtse violist improviseren toen de problemen ontstonden. Zijn zangeressen zongen samen met het publiek bekende liedjes, waaronder het Colombiaanse volkslied. Dat gebeurde zonder microfoons of luidsprekers. Het publiek stond recht en zong uit volle borst mee. André Rieu liet vanaf het podium weten dat hem dit in dertig jaar nog nooit overkomen is. "Ik zal Bogotá nooit meer vergeten", zei de violist.

Kleine jongen
Ook haalde Rieu een kleine jongen met een fluit uit het publiek. De jongen mocht samen met het orkest van Rieu het Spaanstalig liedje Cielito Lindo spelen.

Boze reacties
Op Twitter reageert een aantal bezoekers van het optreden boos. Ze nemen André Rieu niets kwalijk, maar vinden dat de concertzaal - de Movistar Arena - in de fout is gegaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen