Overslaan en naar de inhoud gaan

Technische problemen tijdens concert André Rieu in Colombia

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 12:30

André Rieu beleefde een spannende vrijdag de dertiende in Colombia. Tijdens zijn optreden in de hoofdstad Bogotá viel het geluid uit.

De storing duurde ruim een uur.

Zingen
Volgens Colombiaanse media moest de Maastrichtse violist improviseren toen de problemen ontstonden. Zijn zangeressen zongen samen met het publiek bekende liedjes, waaronder het Colombiaanse volkslied. Dat gebeurde zonder microfoons of luidsprekers. Het publiek stond recht en zong uit volle borst mee. André Rieu liet vanaf het podium weten dat hem dit in dertig jaar nog nooit overkomen is. "Ik zal Bogotá nooit meer vergeten", zei de violist.

Kleine jongen
Ook haalde Rieu een kleine jongen met een fluit uit het publiek. De jongen mocht samen met het orkest van Rieu het Spaanstalig liedje Cielito Lindo spelen.

Boze reacties
Op Twitter reageert een aantal bezoekers van het optreden boos. Ze nemen André Rieu niets kwalijk, maar vinden dat de concertzaal - de Movistar Arena - in de fout is gegaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen