Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Technisch manager verlaat Fortuna Sittard

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 17:50

Technisch manager Charly Chudik gaat promovendus Fortuna Sittard na dit seizoen verlaten.

Dat laat de Sittardse club op haar website weten.

Vertrouwen
Chudik vertelt dat hij met fantastische mensen heeft mogen samenwerken. "Ik heb er alle vertrouwen in dat nieuwe successen voor de club en haar supporters op komst zijn en bovenal de toekomst van de club gewaarborgd is."

In maart 2016 werd Chudik ook al even aan de kant gezet, maar niet veel later bood de club hem een contract voor een jaar aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen