Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Technisch manager verlaat Fortuna Sittard

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 17:50

Technisch manager Charly Chudik gaat promovendus Fortuna Sittard na dit seizoen verlaten.

Dat laat de Sittardse club op haar website weten.

Vertrouwen
Chudik vertelt dat hij met fantastische mensen heeft mogen samenwerken. "Ik heb er alle vertrouwen in dat nieuwe successen voor de club en haar supporters op komst zijn en bovenal de toekomst van de club gewaarborgd is."

In maart 2016 werd Chudik ook al even aan de kant gezet, maar niet veel later bood de club hem een contract voor een jaar aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen