Overslaan en naar de inhoud gaan

Technisch manager spreekt steun uit voor Huub Stevens

Geplaatst opzaterdag 7 maart 2015 - 13:17

Huub Stevens hoeft niet te vrezen voor zijn baan als trainer bij VfB Stuttgart. Dat heeft technisch manager Robin Dutt zaterdag gezegd.

"We zijn ervan overtuigd dat hij absoluut de juiste man is voor onze situatie", aldus Dutt over de Nederlandse trainer. "Hij heeft de overtuiging en de ervaring die we nodig hebben."

Onder druk
Na het gelijkspel vrijdag tegen Hertha BSC (0-0) leek de positie van Stevens nog meer onder druk komen te staan. Maar Dutt wilde vrijdagavond al niet ingaan op een voortijdig vertrek van de trainer.

Geen onderwerp van gesprek
"Zaterdagochtend zit ik weer met Stevens om de tafel en analyseren we de wedstrijd. Van andere onderwerpen is mij niets bekend", zei Dutt na het duel.

Stevens leidde zaterdagochtend ook gewoon de training.

Hekkensluiter
VfB Stuttgart staat op de achttiende en laatste plaats in de Bundesliga.

Lees ook: 'Huub Stevens moet weg bij Stuttgart'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Huub Stevens haalt uit naar zijn spelers
'Huub Stevens moet weg bij Stuttgart'
Opnieuw een nederlaag voor Stevens
Stevens krijgt weer rugdekking bij Stuttgart
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen