Overslaan en naar de inhoud gaan

Technisch manager spreekt steun uit voor Huub Stevens

Geplaatst opzaterdag 7 maart 2015 - 13:17

Huub Stevens hoeft niet te vrezen voor zijn baan als trainer bij VfB Stuttgart. Dat heeft technisch manager Robin Dutt zaterdag gezegd.

"We zijn ervan overtuigd dat hij absoluut de juiste man is voor onze situatie", aldus Dutt over de Nederlandse trainer. "Hij heeft de overtuiging en de ervaring die we nodig hebben."

Onder druk
Na het gelijkspel vrijdag tegen Hertha BSC (0-0) leek de positie van Stevens nog meer onder druk komen te staan. Maar Dutt wilde vrijdagavond al niet ingaan op een voortijdig vertrek van de trainer.

Geen onderwerp van gesprek
"Zaterdagochtend zit ik weer met Stevens om de tafel en analyseren we de wedstrijd. Van andere onderwerpen is mij niets bekend", zei Dutt na het duel.

Stevens leidde zaterdagochtend ook gewoon de training.

Hekkensluiter
VfB Stuttgart staat op de achttiende en laatste plaats in de Bundesliga.

Lees ook: 'Huub Stevens moet weg bij Stuttgart'

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Huub Stevens haalt uit naar zijn spelers
'Huub Stevens moet weg bij Stuttgart'
Opnieuw een nederlaag voor Stevens
Stevens krijgt weer rugdekking bij Stuttgart
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen