Jeffrey van As op non-actief maar komt gewoon werken (9 aug 2021)

Van As op non-actief, maar komt 'gewoon' naar kantoor

Hij had het al aangekondigd. De op non-actief gezette technisch directeur van Roda JC is maandag zoals iedere ochtend naar zijn werk gegaan. Een uur later is hij echter alweer vertrokken.

AG Sport Jeffrey van As
Technisch directeur: 'Begroting Roda blijft uitdaging'

De begroting van Roda JC Kerkrade voor komend seizoen is volgens technisch directeur Jeffrey van As een uitdaging. "De inkomsten zijn anders dan andere jaren."

Darije Kalezic trainer MVV
Darije Kalezic: 'Vertrouwen dat MVV stappen gaat zetten'

Darije Kalezic heeft goede hoop dat MVV op elk gebied stappen vooruit kan zetten. Binnen de organisatie en op het veld.

Transferguru vertrekt per direct bij Fortuna Sittard

Technisch directeur Mustafa Aztopal (40) vertrekt per direct bij Fortuna Sittard. De Turk kiest voor een nieuw avontuur.

Tv-documentaire over bourgondische Stan Valckx

Technisch directeur van VVV-Venlo, Stan Valckx uit Arcen, wordt woensdagavond geportretteerd in een tv-documentaire.

'Moeten alle Fortuna Sittard-spelers blond haar hebben?'

Fortuna Sittard haalde tot dusver elf nieuwe spelers naar de club en keek daarbij niet bepaald naar nationaliteit; slechts één van hen had zijn wieg in Nederland staan. Mustafa Aztopal (40), technisch directeur van de club, vindt dat geen enkel probleem.

Verguisde Caanen: 'Veel roeptoeters bij Roda JC'

Voormalig technisch directeur Ton Caanen van Roda JC ziet zichzelf niet als veroorzaker van alle problemen bij Roda JC.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten