Overslaan en naar de inhoud gaan

Teaser: eerste beelden Chantal Janzen in The Voice

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 14:15

Nu Wendy van Dijk is verhuisd van RTL naar Talpa, heeft Chantal Janzen defenitief haar plek ingenomen bij The Voice of Holland.

Nog een paar weken en dan schittert de Tegelse voor het eerst naast Martijn Krabbé tijdens het alweer tiende seizoen van The Voice of Holland.

Eerste beelden
RTL heeft daarom alvast de eerste beelden van het jubileumseizoen vrijgegeven, waarin Janzen uiteraard al te zien is. Het tiende seizoen van The Voice of Holland gaat in november van start met de coaches Anouk, Ali B, Lil' Kleine en Waylon.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen