Overslaan en naar de inhoud gaan

Teaser: eerste beelden Chantal Janzen in The Voice

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 14:15

Nu Wendy van Dijk is verhuisd van RTL naar Talpa, heeft Chantal Janzen defenitief haar plek ingenomen bij The Voice of Holland.

Nog een paar weken en dan schittert de Tegelse voor het eerst naast Martijn Krabbé tijdens het alweer tiende seizoen van The Voice of Holland.

Eerste beelden
RTL heeft daarom alvast de eerste beelden van het jubileumseizoen vrijgegeven, waarin Janzen uiteraard al te zien is. Het tiende seizoen van The Voice of Holland gaat in november van start met de coaches Anouk, Ali B, Lil' Kleine en Waylon.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen