Overslaan en naar de inhoud gaan

Teambaas Red Bull: 'Ook Grosjean schuldig aan crash'

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2015 - 12:01

Helmut Marko, de teambaas van Red Bull, vindt dat ook Roman Grosjean schuldig is aan de crash van Max Verstappen in de GP van Monaco.

De piepjonge Formule 1-coureur crashte nadat hij achterkant van de racewagen van Grosjean raakte. Verstappen kwam vervolgens tegen de dikke bandenstapel tot stilstand. Hij kon zelfstandig zijn voertuig verlaten. Volgens Marko was ook Grosjean schuldig aan de crash: "Roman had daar ook een aandeel in. Hij maakte een beweging terwijl hij wist dat Max daar zat", zegt hij tegen Motorsport.com.

Inhaalmanoeuvres
Voor de crash liet Verstappen zich nadrukkelijk zien met verschillende inhaalmanoeuvres. In de eerste oefensessie in het prinsendom eindigde hij knap tweede.

'Slechte pitstop'
De teambaas is vol lof over de jonge coureur. "Max was fantastisch. Helaas was er een slechte pitstop. Maar hoe hij daarna in het spoor van de Ferrari wist te blijven en Valtteri Bottas wist in te halen, was geweldig", aldus Marko.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen ook hot in de zeepkist
Jos Verstappen over Max: Waanzinnig
Red Bull-baas: 'Max Verstappen bezorgt mij hoofdpijn'
Geen Red Bull en Toro Rosso in 2016?
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen