Overslaan en naar de inhoud gaan

Teambaas Horner: 'Ricciardo zag Max alsmaar groeien'

Geplaatst opdonderdag 9 augustus 2018 - 14:31

Behalve andere bronnen in het Formule 1 circuit, denkt ook teambaas Christian Horner dat teamgenoot Max Verstappen de reden is van het vertrek van Daniel Ricciardo bij Red Bull Racing.

Dat zei Horner in de officiële podcast van Formule 1. Ricciardo heeft overigens zelf tot op heden geen uitleg gegeven over zijn overstap naar Renault volgend seizoen.

Gelijke status
"Ik heb het gevoel dat hij Max steeds verder ziet groeien in snelheid en kracht", zegt Horner. Volgens de teambaas wil de Australiër geen ondersteunende rol spelen. "Hij en Max zouden gelijke status krijgen, zoals ze dat altijd hebben gehad." Desondanks vindt Horner de beslissing van Ricciardo moeilijk te begrijpen.

Lees ook: 'Verstappen voornaamste reden dat Ricciardo vertrekt'

Wie de nieuwe teamgenoot van Verstappen wordt, is nog niet bekend. Horner geeft wel aan dat Red Bull de voorkeur geeft aan talent uit de eigen kweekvijver. Hij erkent dat Pierre Gasly en Carlos Sainz op het lijstje staan.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen