Overslaan en naar de inhoud gaan

Team trekt zich terug, Schuurs klaar in Tokio

Geplaatst opmaandag 26 juli 2021 - 9:50

De Nederlandse tennissers trekken zich terug uit het gemengd dubbelspel. Ze hebben dat besloten naar aanleiding van de positieve coronatest van Jean-Julien Rojer, zo maakte coach Marco Kroes bekend.

Demi Schuurs had in het gemengd dubbelspel nog in actie kunnen komen met Wesley Koolhof, die met Rojer zijn opwachting maakte in het mannendubbelspel. De bondscoach had nog niet besloten of Schuurs of Bertens zou spelen.

Besmet
Die keuze is nu niet meer nodig. Maandagochtend werd het duo Koolhof/Rojer uit het toernooi gehaald omdat Rojer besmet bleek. De bondscoach besloot daarop maandagochtend om het hele team uit competitie te halen.

Uitgeschakeld
Bertens en Schuurs verloren maandag in het dubbelspel in drie sets van het Russische duo Koedermetova/Vesnina. En daarmee kwam dus ook een einde aan het optreden van Demi Schuurs op de Olympische Spelen.

Lees ook: Tennisster Demi Schuurs uitgeschakeld in Tokio na thriller

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen