Overslaan en naar de inhoud gaan

Team Sunweb 'verrast' over vertrekgerucht Dumoulin

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 14:35

Team Sunweb reageert verrast op de berichtgeving dat Tom Dumoulin zou willen vertrekken bij Team Sunweb en naar Jumbo-Visma zou verkassen.

"We zijn verrast door het nieuws", zegt Iwan Spekenbrink, teammanager van Sunweb. "We hebben volgende week een gesprek met Tom. Dat stond al gepland." Spekenbrink geeft aan niet de indruk te hebben dat Dumoulin weg wil.

Teampresentatie
Spekenbrink reageert bij de teampresentatie voor de Tour de France van Team
Sunweb in Valkenburg op het nieuws dat Tom Dumoulin misschien zou vertrekken. Spekenbrink geeft aan dat hij Tom vandaag niet heeft gesproken. "We willen verder niet reageren en de rust bewaren."

Reactie Jumbo Visma
Jumbo Visma-ploegleider Frans Maassen zou Tom Dumoulin er graag bij willen hebben. Dat zei Maassen tijdens de presentatie van de Nederlandse wielerploeg voor de komende Tour. "Ik heb al vaker tegen Tom gezegd dat hij naar ons moet komen, maar hij luistert nooit", grapte Maassen.

Lees ook: 'Overstap Tom Dumoulin naar Jumbo-Visma'

Woensdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat de Maastrichtse wielrenner op het punt zou staan om te vertrekken bij Sunweb.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen