Overslaan en naar de inhoud gaan

Team Sunweb 'verrast' over vertrekgerucht Dumoulin

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 14:35

Team Sunweb reageert verrast op de berichtgeving dat Tom Dumoulin zou willen vertrekken bij Team Sunweb en naar Jumbo-Visma zou verkassen.

"We zijn verrast door het nieuws", zegt Iwan Spekenbrink, teammanager van Sunweb. "We hebben volgende week een gesprek met Tom. Dat stond al gepland." Spekenbrink geeft aan niet de indruk te hebben dat Dumoulin weg wil.

Teampresentatie
Spekenbrink reageert bij de teampresentatie voor de Tour de France van Team
Sunweb in Valkenburg op het nieuws dat Tom Dumoulin misschien zou vertrekken. Spekenbrink geeft aan dat hij Tom vandaag niet heeft gesproken. "We willen verder niet reageren en de rust bewaren."

Reactie Jumbo Visma
Jumbo Visma-ploegleider Frans Maassen zou Tom Dumoulin er graag bij willen hebben. Dat zei Maassen tijdens de presentatie van de Nederlandse wielerploeg voor de komende Tour. "Ik heb al vaker tegen Tom gezegd dat hij naar ons moet komen, maar hij luistert nooit", grapte Maassen.

Lees ook: 'Overstap Tom Dumoulin naar Jumbo-Visma'

Woensdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat de Maastrichtse wielrenner op het punt zou staan om te vertrekken bij Sunweb.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen