Poels eindigt als 22ste op de Muur van Huy

Wout Poels is er woensdagmiddag niet in geslaagd een top tien-notering te rijden in de Waalse Pijl.

Brits chemiebedrijf wordt nieuwe werkgever Wout Poels

Wout Poels rijdt vanaf 1 mei voor het Britse chemiebedrijf INEOS, de nieuwe eigenaar van Team Sky.

Poels op podium in Ronde van Algarve

Wout Poels is in de Ronde van Algarve op het podium geëindigd.

Wout Poels grijpt net naast winst in Ronde van Algarve

Wout Poels heeft donderdag in de tweede etappe van de Ronde van de Algarve net naast de zege gegrepen.

Poels tweede in slotetappe Tour Down Under, eindzege Impey

Wout Poels is zeventien seconden tekort gekomen om de Tour Down Under te winnen.

Wout Poels maakt indruk in Australië

In de vierde etappe van de Tour Down Under heeft Wout Poels zich voor het eerst laten gelden. De wielrenner uit Blitterswijck ging voorop in de beklimmingen, maar moest zich vijf kilometer voor de streep gewonnen geven.

Wout Poels prijkt met Limburgse vlag in peloton

Wielerploeg Team Sky heeft deze week het nieuwe team met naam en vlag aan de rest van de wereld geïntroduceerd. Opvallend genoeg werd Wout Poels niet met de Nederlandse driekleur gepresenteerd, maar met de Limburgse vlag.

Wout Poels is op alles voorbereid voor het WK

Aan zin ontbreekt het nooit bij Wout Poels, voor een echt grote koers. Maar nu hij in de aanloop naar de wereldtitelstrijd in Innsbruck voor het eerst níet uit zijn comfort-zone wordt gehaald, heeft de coureur uit Blitterswijck ook meer vertrouwen in een goede afloop.

Poels rijdt door Londen naar plek twee in Tour of Britain

De tweede plaats van Wout Poels in de Tour of Britain is zondag in de slotrit, zoals verwacht, niet meer in gevaar gekomen.

Wout Poels de sterkste in koninginnenrit Tour of Britain

Wout Poels heeft vrijdag een fraaie etappezege geboekt in de Tour of Britain.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten