Overslaan en naar de inhoud gaan

Team Rob Ehrens pakt twee finaleplekken Tokio

Geplaatst opdinsdag 3 augustus 2021 - 16:39

Bondscoach Rob Ehrens kan tevreden zijn. Springruiters Marc Houtzager en Maikel van der Vleuten hebben zich op de Olympische Spelen in Tokio geplaatst voor de individuele springfinale woensdag.

Een aderlating voor Ehrens is het gemis in de finale van Willem Greve. De debutant op de Spelen redde het niet om zich bij de beste dertig combinaties te scharen.

Grote groep
Er kwamen dinsdag 75 ruiters en amazones aan de start van het individuele kampioenschap. De dertig beste combinaties mogen door naar de finale van woensdag. Dan begint iedereen weer met een schone lei. Houtzager ging met Sterrehof's Dante foutloos rond in 88,02 seconden en dat was genoeg voor een plaats bij de beste dertig. Maikel van der Vleuten ging met Beauville Z eveneens foutloos rond in 84,61 seconden.

Balk
Willem Greve maakte met Zypria S N.O.P. een fout op de voorlaatste hindernis en eindigde met 4 strafpunten buiten de top 30. Greve komt wel nog in actie tijdens de landenwedstrijd. Die begint vrijdag met de kwalificatie. Zaterdag is de finale.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen