Mike Teunissen (20 juni 2021)

Mike Teunissen rijdt wegwedstrijd WK wielrennen

Wielrenner Mike Teunissen is door bondscoach Koos Moerenhout opgenomen in de Nederlandse ploeg voor het WK in België.

Mike Teunissen Tour de France
Teunissen als derde op eindpodium Ronde van Denemarken

Dankzij een sterke tijdrit op de slotdag heeft Mike Teunissen de Ronde van Denemarken op de derde plaats in het algemeen klassement afgesloten.

Mike Teunissen (20 juni 2021)
Teunissen loodst Groenewegen naar winst in Denemarken

Wielrenner Mike Teunissen heeft er voor gezorgd dat ploeggenoot Dylan Groenewegen in de eerste etappe van de Ronde van Denemarken de winst kon pakken.

Tom Dumoulin in Emmen
Met titel zet Dumoulin weer een stap richting Tokio

De vierde nationale tijdrittitel is voor Tom Dumoulin een volgende stap op weg naar de Olympische Spelen in Tokio.

Mike Teunissen
Teunissen: 'Hard gewerkt om weer in competitie te komen'

Mike Teunissen heeft de afgelopen tien weken hard gewerkt om weer terug in competitie te komen. Teunissen raakte in februari geblesseerd bij een val tijdens een trainingskamp op Tenerife.

Tourversie Amstel Gold Race 2019
Limburg Cycling en Team Jumbo-Visma gaan samenwerken

Wielerplatform Limburg Cycling gaat samenwerken met wielerploeg Jumbo-Visma.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten