Mike Teunissen

Teunissen over statement Tourrenners: 'Te simpel'

Een statement van de wielrenners kort voor de start van de Touretappe van dinsdag had van Team Jumbo-Visma, de ploeg van Mike Teunissen uit Ysselsteyn, wat steviger mogen zijn.

Mike Teunissen Nevada 2
Mike Teunissen traint op Spaanse gravelwegen

Wielrenner Mike Teunissen schuwt tijdens zijn trainingskamp de gravelwegen in de Spaanse bergen niet.

Parkhotel Valkenburg
Wielrensters Parkhotel Valkenburg toegelaten tot La Course

De Limburgse dameswielerploeg Parkhotel Valkenburg is ook dit jaar weer uitgenodigd om deel te nemen aan La Course.

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Tom Dumoulin kreeg bij de Amstel Gold Race weer de kriebels

Bij het bezoek aan de Amstel Gold Race in april voelde Tom Dumoulin voor het eerst dat hij weer profwielrenner wilde zijn.

Wout van Aert
Wout van Aert start in de Amstel Gold Race

Wout van Aert gaat op 18 april van start in de Amstel Gold Race.

Mike Teunissen interview Omloop Het Nieuwsblad (29 feb 2020)
Mike Teunissen twee maanden aan de kant met spierscheuring

Door een spierscheuring zal wielrenner Mike Teunissen zeker acht tot tien weken uitgeschakeld zijn. Dat is de uitkomst van de onderzoeken die de renner van Team Jumbo-Visma onderging. Bij de valpartij, die twee weken geleden plaatsvond tijdens het trainingskamp op Tenerife, raakte hij geblesseerd.

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Tom Dumoulin stopt voorlopig met wielrennen

Tom Dumoulin last een pauze in zijn wielercarrière in. Hij gaat voor onbepaalde tijd met onbetaald verlof. "Ik ben het afgelopen jaar eigenlijk mezelf vergeten", zegt de Maastrichtenaar.

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Tom Dumoulin voegt Vlaamse klassiekers toe aan kalender

Tom Dumoulin richt zich dit voorjaar op de Vlaamse klassiekers. Zo is de Maastrichtenaar van plan om te debuteren in de E3 Saxo Bank Classic.

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin keert terug op zijn 'oude' fiets

Tom Dumoulin en zijn ploegmakkers van team Jumbo-Visma rijden volgend jaar op fietsen van het merk Cervélo. Na zeven seizoenen neemt de Nederlandse wielerploeg afscheid van fietsenfabrikant Bianchi.

stock wielrennen vrouw
Jumbo-Visma start volgend jaar met vrouwenwielerploeg

Het is definitief: Team Jumbo-Visma start volgend jaar met een eigen vrouwenwielerploeg. De formatie gaat onder een continentale licentie van start.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten