ANP-358278681

Rijbewijs kwijt: Tourwinnaar haalt Poels van politiebureau

Normaal gesproken helpt Wout Poels zijn kopmannen aan winst in de Tour de France, maar een keer moest Tourwinnaar Geraint Thomas zijn meesterknecht uit de brand helpen.

'Poels maakt overstap naar Bahrain-Merida'

Wout Poels staat in de belangstelling van wielerploeg Bahrain-Merida.

Wout Poels loopt achterstand op in Vuelta

Wout Poels, samen met Tao Geoghegan Hart kopman van Team Ineos in de Vuelta a España, heeft in de etappe van Benidorm naar Calpe een flinke achterstand opgelopen.

Valse start in Vuelta voor Poels en Jumbo-Visma

Wout Poels had zich de start van de Vuelta a España waarschijnlijk anders voorgesteld. Zijn ploeg eindigde als elfde in de ploegentijdrit.

Poels pas week voor start op de hoogte van deelname Vuelta

Wout Poels kreeg maandag pas te horen dat hij zaterdag mag starten in de Vuelta a España.

Wout Poels kopman van Team Ineos in Vuelta

Wout Poels start zaterdag in Torrevieja als kopman van Team Ineos in de Ronde van Spanje en mag voor zijn eigen kans gaan.

Wout Poels van start in Clásica San Sebastián

Wielrenner Wout Poels verschijnt zaterdag aan de start van Clásica San Sebastián.

Tourprestaties leggen renners Jumbo-Visma geen windeieren

De prestaties van de renners van Jumbo-Visma in de Ronde van Frankrijk hebben hen in financieel opzicht geen windeieren gelegd.

Wout Poels verloor Vuelta-etappe van dopingzondaar

Wout Poels heeft een etappezege in de Vuelta in 2011 verloren van dopingzonderaar Juan José Cobo.

Brits chemiebedrijf wordt nieuwe werkgever Wout Poels

Wout Poels rijdt vanaf 1 mei voor het Britse chemiebedrijf INEOS, de nieuwe eigenaar van Team Sky.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten