ANP-358278681

Rijbewijs kwijt: Tourwinnaar haalt Poels van politiebureau

Normaal gesproken helpt Wout Poels zijn kopmannen aan winst in de Tour de France, maar een keer moest Tourwinnaar Geraint Thomas zijn meesterknecht uit de brand helpen.

'Poels maakt overstap naar Bahrain-Merida'

Wout Poels staat in de belangstelling van wielerploeg Bahrain-Merida.

Wout Poels loopt achterstand op in Vuelta

Wout Poels, samen met Tao Geoghegan Hart kopman van Team Ineos in de Vuelta a España, heeft in de etappe van Benidorm naar Calpe een flinke achterstand opgelopen.

Valse start in Vuelta voor Poels en Jumbo-Visma

Wout Poels had zich de start van de Vuelta a España waarschijnlijk anders voorgesteld. Zijn ploeg eindigde als elfde in de ploegentijdrit.

Poels pas week voor start op de hoogte van deelname Vuelta

Wout Poels kreeg maandag pas te horen dat hij zaterdag mag starten in de Vuelta a España.

Wout Poels kopman van Team Ineos in Vuelta

Wout Poels start zaterdag in Torrevieja als kopman van Team Ineos in de Ronde van Spanje en mag voor zijn eigen kans gaan.

Wout Poels van start in Clásica San Sebastián

Wielrenner Wout Poels verschijnt zaterdag aan de start van Clásica San Sebastián.

Tourprestaties leggen renners Jumbo-Visma geen windeieren

De prestaties van de renners van Jumbo-Visma in de Ronde van Frankrijk hebben hen in financieel opzicht geen windeieren gelegd.

Wout Poels verloor Vuelta-etappe van dopingzondaar

Wout Poels heeft een etappezege in de Vuelta in 2011 verloren van dopingzonderaar Juan José Cobo.

Brits chemiebedrijf wordt nieuwe werkgever Wout Poels

Wout Poels rijdt vanaf 1 mei voor het Britse chemiebedrijf INEOS, de nieuwe eigenaar van Team Sky.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten