Overslaan en naar de inhoud gaan

Te warm in Heerlen, Glazen Huis niet langer potdicht

Geplaatst opzaterdag 19 december 2015 - 16:11

We horen de drie dj's al sinds het begin van het Glazen Huis klagen over de warmte binnen. En daar hebben de heren wat op gevonden.

Want het mag dan algemeen bekend zijn dat het in Limburg een paar graden warmer is dan in de rest van het land, 15 graden midden december is zelfs voor Heerlen wat aan de warme kant.

Bloedheet
De hoge temperatuur en de vele lampen in het huis, maken het bloedheet op het Pancratiusplein. Tot ongenoegen van Giel, Domien en Paul. De dj's maakten er vrijdagavond en zaterdagochtend al regelmatig melding van tijdens het draaien van de aangevraagde plaatjes.

Raam op kiertje
En dus is er een oplossing gevonden. Het raam op een kiertje, een rolletje tape er tussen, en een beetje verlichting is een feit. Enige minpuntje: potdicht zit het Glazen Huis dus niet meer.

Inmiddels is er ook een airco neergezet. Dat is voor het eerst sinds het bestaan van Serious Request.

Bekijk hier het liveblog vanuit Heerlen of lees hier eerdere berichtgeving over Serious Request.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

glazen huis, heerlen
Giel Beelen: 'Limburg is nu echt aan de beurt'
Paul Rabbering oefent vast voor Glazen Huis met vies sapje
glazen huis, serious request, heerlen
Glazen Huis-dj’s voelden 'de liefde van Limburg'
Cupcakes in Glazen Huis kwellen de 3FM-dj's
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen