Overslaan en naar de inhoud gaan

Te veel motors en auto's in een wielerkoers?

Geplaatst opdinsdag 29 maart 2016 - 9:32

Motard Willy Wauthlé uit Eijsden vindt dat er best een discussie mag worden gevoerd over het grote aantal motards en volgwagens in een wielerkoers.

Hij zegt dit bij L1 radio naar aanleiding van de zondag overleden Belgische renner Antoine Demoitié.

Aandacht
Wauthlé rijdt al 40 jaar met fotografen en cameramensen achterop in grote wielerkoersen, waaronder de Tour de France. Volgens hem is het de laatste jaren veel drukker geworden met motoren en volgauto's. "Veel sponsoren willen graag aandacht in beeld en sommigen willen ook de koers van dichtbij meemaken. Maar je mag best de vraag stellen of het niet wat veel wordt", aldus de motard.

Tijdens Gent-Wevelgem afgelopen zondag viel Demoitié en werd aangereden door een motard. Wauthlé heeft komende zaterdag een cameraman van L1 achterop de motor in de Volta Limburg Classic.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Overleden motorrijder is 32-jarige man uit Eijsden
Man uit Gronsveld overleden na ongeval met scooter
Vinoloog August Hoon (61) plotseling overleden
Oproep ex-ploegmaat: stuur ernstig zieke Ad Wijnands kaartje
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen