Overslaan en naar de inhoud gaan

Te koop: Verstappen mancave op wielen

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 12:33

Fans van Max Verstappen opgelet! Een ware fanbus voorzien van alle gemakken staat te koop om mee langs de F1-races te trekken.

Nadat de vriendengroep uit Breda er mee naar de Grand Prix van Oostenrijk en Duitsland was geweest, hebben zij de bus te koop gezet op Facebook.

Biertap
En het is niet zomaar een bus. Naast dat deze geheel in de kleuren van de bolide van Max is, heeft de 'fantastische mancave op wielen', maar liefst acht slaapplaatsen, een biertap en een volledig ingerichte keuken met koelkast.

Niet geheel onbelangrijk: je hoeft er niet meer mee door de pitstraat. De bus heeft namelijk nog acht maanden een geldige apk.

Voor de eerst volgende race hoef je niet heel ver met de bus te rijden. Deze is namelijk op zondag 26 augustus op het circuit van Spa Francorchamps. De race is vanaf 15:00 uur live te volgen in een liveblog op 1Limburg.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen