Overslaan en naar de inhoud gaan

Te koop: Verstappen mancave op wielen

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 12:33

Fans van Max Verstappen opgelet! Een ware fanbus voorzien van alle gemakken staat te koop om mee langs de F1-races te trekken.

Nadat de vriendengroep uit Breda er mee naar de Grand Prix van Oostenrijk en Duitsland was geweest, hebben zij de bus te koop gezet op Facebook.

Biertap
En het is niet zomaar een bus. Naast dat deze geheel in de kleuren van de bolide van Max is, heeft de 'fantastische mancave op wielen', maar liefst acht slaapplaatsen, een biertap en een volledig ingerichte keuken met koelkast.

Niet geheel onbelangrijk: je hoeft er niet meer mee door de pitstraat. De bus heeft namelijk nog acht maanden een geldige apk.

Voor de eerst volgende race hoef je niet heel ver met de bus te rijden. Deze is namelijk op zondag 26 augustus op het circuit van Spa Francorchamps. De race is vanaf 15:00 uur live te volgen in een liveblog op 1Limburg.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen