Overslaan en naar de inhoud gaan

Tbs'er van Rooyse Wissel vergrijpt zich aan medewerkster

Geplaatst opmaandag 24 oktober 2016 - 17:16

Een patiënt van tbs-kliniek de Rooyse Wissel heeft een personeelslid aangerand. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) aan L1 en De Limburger.

Het incident is maandag gebeurd in de kliniek in Oostrum. Volgens een bron van L1 zou de patiënt alleen geweest zijn in een activiteitenruimte en de medewerkster hebben aangevallen. De vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Volgens een woordvoerder van het OM is de verdachte aangehouden.

Onderzoek
Hoe het incident heeft kunnen kunnen gebeuren en hoe het slachtoffer eraan toe is, kon een voorlichter van de kliniek niet zeggen. "De politie heeft de zaak in onderzoek. De resultaten van dit onderzoek willen we eerst afwachten voordat we conclusies trekken."

Geschrokken
Het incident heeft gezorgd voor behoorlijk wat consternatie in de kliniek. "We zijn enorm geschrokken van deze gebeurtenis. Onze eerste aandacht gaat uit naar de opvang van onze medewerkers en patiënten", aldus de voorlichter tegen De Limburger.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tbs-patiënt ook verdacht van wurgpoging op medewerkster
Persfoto Rooyse Wissel rechtenvrij
Negen maanden celstraf voor tbs'er die kinderen aanrandde
Tbs'er steekt matras in brand in Rooyse Wissel
Medewerkster tbs-kliniek aangerand en mishandeld
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen