Overslaan en naar de inhoud gaan

Tbs'er komt om het leven bij aanrijding tijdens verlof

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 21:30

Het dodelijk slachtoffer van de aanrijding donderdagmiddag in Plasmolen, is een tbs-patiënt die op geoorloofd verlof was.

Dat meldt Omroep Brabant. De politie gaat ervan uit dat het om zelfdoding gaat.

Familiedrama
Het gaat om Vally V., die veroordeeld werd voor het neersteken van zijn vrouw en het verwonden van zijn zoontje, in 2013. Dat familiedrama gebeurde destijds in het Noord-Brabantse Reek. V.'s advocaat Mark Nillesen bevestigt tegenover Omroep Brabant dat het om zijn cliënt gaat.

Lees ook: Man (48) omgekomen bij ernstig ongeval met vrachtwagen

Geoorloofd verlof
De man werd in hoger beroep veroordeeld tot zeven jaar cel en tbs. V. was in behandeling in de Pompekliniek in Nijmegen. Volgens de kliniek was hij met geoorloofd verlof.

Frontaal
V. kwam met zijn auto rond 13:00 uur frontaal in botsing met een vrachtwagen op de Rijksweg. Hulpdiensten rukten uit met onder andere een traumahelikopter. Hulpverlening mocht niet meer baten. De man bezweek ter plekke aan zijn verwondingen.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen