Overslaan en naar de inhoud gaan

Tbs'er komt om het leven bij aanrijding tijdens verlof

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 21:30

Het dodelijk slachtoffer van de aanrijding donderdagmiddag in Plasmolen, is een tbs-patiënt die op geoorloofd verlof was.

Dat meldt Omroep Brabant. De politie gaat ervan uit dat het om zelfdoding gaat.

Familiedrama
Het gaat om Vally V., die veroordeeld werd voor het neersteken van zijn vrouw en het verwonden van zijn zoontje, in 2013. Dat familiedrama gebeurde destijds in het Noord-Brabantse Reek. V.'s advocaat Mark Nillesen bevestigt tegenover Omroep Brabant dat het om zijn cliënt gaat.

Lees ook: Man (48) omgekomen bij ernstig ongeval met vrachtwagen

Geoorloofd verlof
De man werd in hoger beroep veroordeeld tot zeven jaar cel en tbs. V. was in behandeling in de Pompekliniek in Nijmegen. Volgens de kliniek was hij met geoorloofd verlof.

Frontaal
V. kwam met zijn auto rond 13:00 uur frontaal in botsing met een vrachtwagen op de Rijksweg. Hulpdiensten rukten uit met onder andere een traumahelikopter. Hulpverlening mocht niet meer baten. De man bezweek ter plekke aan zijn verwondingen.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen