Overslaan en naar de inhoud gaan

Tbs en jaar cel geëist voor misbruik 11-jarige jongen

Geplaatst opwoensdag 15 juni 2016 - 6:28

Antoin H. (29) uit Kerkrade is een gevaar voor de maatschappij, vindt justitie. Hij moet snel in een tbs-kliniek behandeld worden voor zijn pedofiele geaardheid.

Officier van justitie Sylvia Kuipers heeft dinsdag voor de rechtbank in Roermond een jaar celstraf en tbs met dwangverpleging geëist tegen de 29-jarige Antoin H. uit Kerkrade.

11-jarige jongen
De verdachte zou op 14 juni 2015 in de buurt van abdij Rolduc in Kerkrade een 11-jarige jongen uit die plaats seksueel hebben misbruikt.

Facebook
Het slachtoffer werd, volgens het Openbaar Ministerie, ingepalmd via Facebook. Via het account ‘Jeffreyzegikniet’ zou hij die dag contact hebben gehad met het slachtoffer.

Videofilms
Het OM gaat ervan uit dat Antoin H. vaker via dit sociale medium de jongen, en wellicht ook anderen, heeft gelokt. Na zijn arrestatie, gisteren precies een jaar geleden, vond de politie op zijn telefoon ook vijf kinderpornografische videofilms.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

gewapende overval, overval, winkel, maastricht
OM eist 1 jaar cel en tbs voor brute overval in Maastricht
Forse celstraf voor verzamelaar bidprentjes uit Maastricht
Voorwaardelijke celstraf geëist voor 'baby shaken'
'Man (34) misbruikte zijn dochter acht jaar lang'
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen