Overslaan en naar de inhoud gaan

Tbs en jaar cel geëist voor misbruik 11-jarige jongen

Geplaatst opwoensdag 15 juni 2016 - 6:28

Antoin H. (29) uit Kerkrade is een gevaar voor de maatschappij, vindt justitie. Hij moet snel in een tbs-kliniek behandeld worden voor zijn pedofiele geaardheid.

Officier van justitie Sylvia Kuipers heeft dinsdag voor de rechtbank in Roermond een jaar celstraf en tbs met dwangverpleging geëist tegen de 29-jarige Antoin H. uit Kerkrade.

11-jarige jongen
De verdachte zou op 14 juni 2015 in de buurt van abdij Rolduc in Kerkrade een 11-jarige jongen uit die plaats seksueel hebben misbruikt.

Facebook
Het slachtoffer werd, volgens het Openbaar Ministerie, ingepalmd via Facebook. Via het account ‘Jeffreyzegikniet’ zou hij die dag contact hebben gehad met het slachtoffer.

Videofilms
Het OM gaat ervan uit dat Antoin H. vaker via dit sociale medium de jongen, en wellicht ook anderen, heeft gelokt. Na zijn arrestatie, gisteren precies een jaar geleden, vond de politie op zijn telefoon ook vijf kinderpornografische videofilms.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

gewapende overval, overval, winkel, maastricht
OM eist 1 jaar cel en tbs voor brute overval in Maastricht
Forse celstraf voor verzamelaar bidprentjes uit Maastricht
Voorwaardelijke celstraf geëist voor 'baby shaken'
'Man (34) misbruikte zijn dochter acht jaar lang'
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen