Overslaan en naar de inhoud gaan

Taylor Swift slaat Pinkpop over in Europese festival-toer

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 9:31

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift maakt in 2020 haar opwachting op verschillende grote Europese festivals. Wie had gehoopt dat ze ook naar Pinkpop zou komen, komt bedrogen uit.

De zangeres heeft een optreden op het Megaland-terrein niet op de planning staan, zo laat Pinkpop-baas Jan Smeets weten aan Facebookpagina Pinkpop Fans.

Benelux
De 29-jarige zangeres is in juni 2020 wel de headliner van het Belgische festival Werchter Boutique. Dat is haar enige optreden in de Benelux. Daarnaast treedt ze op tijdens festivals in Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Polen, Frankrijk en Portugal.

Geschreven voor festivals
Swift laat op haar Twitter-pagina weten dat haar nieuwe album Lover, dat in augustus uitkwam, is geschreven voor festivals, zonsondergangen en zomer. Ze wil het op een authentieke manier presenteren. "Ik wil naar plaatsen gaan waar ik nog nooit ben geweest en daar op festivals spelen", aldus de zangeres.

Opgelucht
Trouwe Pinkpopgangers lijken er overigens niet wakker van te liggen dat de superster niet naar Landgraaf komt, zo blijkt uit de reacties op social media. 'Nou wat erg. Not', schrijft iemand onder het bericht. 'Gelukkig', zo schrijft een andere festivalganger.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen