Overslaan en naar de inhoud gaan

Taylor Swift slaat Pinkpop over in Europese festival-toer

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 9:31

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift maakt in 2020 haar opwachting op verschillende grote Europese festivals. Wie had gehoopt dat ze ook naar Pinkpop zou komen, komt bedrogen uit.

De zangeres heeft een optreden op het Megaland-terrein niet op de planning staan, zo laat Pinkpop-baas Jan Smeets weten aan Facebookpagina Pinkpop Fans.

Benelux
De 29-jarige zangeres is in juni 2020 wel de headliner van het Belgische festival Werchter Boutique. Dat is haar enige optreden in de Benelux. Daarnaast treedt ze op tijdens festivals in Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Polen, Frankrijk en Portugal.

Geschreven voor festivals
Swift laat op haar Twitter-pagina weten dat haar nieuwe album Lover, dat in augustus uitkwam, is geschreven voor festivals, zonsondergangen en zomer. Ze wil het op een authentieke manier presenteren. "Ik wil naar plaatsen gaan waar ik nog nooit ben geweest en daar op festivals spelen", aldus de zangeres.

Opgelucht
Trouwe Pinkpopgangers lijken er overigens niet wakker van te liggen dat de superster niet naar Landgraaf komt, zo blijkt uit de reacties op social media. 'Nou wat erg. Not', schrijft iemand onder het bericht. 'Gelukkig', zo schrijft een andere festivalganger.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen