Rijschoolhouder Ruud Rutten Blerick (FAM) (27 jun 2020)

Blerickse rijschoolhouder blij met Roemer als adviseur

De Blerickse rijschoolhouder Ruud Rutten is blij dat Emile Roemer de kwaliteit van de rijschoolsector gaat onderzoeken. Rutten zelf kwam vorig jaar met het initiatief om een keurmerk in het leven te roepen voor rijscholen.

dichte mist
Verkeer opgelet: waarschuwingen voor plaatselijk dichte mist

Het verkeer in Limburg krijgt maandagmorgen plaatselijk te maken met dichte mist. De ANWB en het KNMI waarschuwen weggebruikers goed uit te kijken.

Aanhanger gekanteld op A2 (17 okt 2020)
Aanhangwagen gekanteld na uitwijkactie op A2

Een auto met aanhanger heeft zaterdagochtend voor vertraging gezorgd op de A2 bij Nederweert.

Matrix file ongeluk snelweg
Geen files verwacht door start herfstvakantie

De herfstvakantie voor het midden en zuiden van Nederland begint dit weekend, terwijl de vakantie in regio noord eindigt.

Brommercontrole Venlo 13 okt 2020
Lastige bromfietser opgepakt bij controle

Een lastige bromfietser is vastgezet omdat hij niet mee wilde werken aan een politiecontrole in Venlo.

Dodelijk ongeval A58 Gilze (4 aug 2018)
Boete voor veroorzaker dodelijk ongeval A58

Een 49-jarige man uit Herten moet na het veroorzaken van een dodelijk ongeval op snelweg A58 een boete van 750 euro betalen. Bij het ongeluk in de buurt van Gilze kwam een 48-jarige Roermondenaar om het leven.

Flitspaal N280 Baexem
Limburgse flitspalen leveren veel minder boetes op

De Limburgse flitspalen hebben afgelopen zomer veel minder overtreders betrapt. Vorig jaar werden er nog 135.910 voertuigen geflitst, dit jaar kregen 99.411 overtreders een bekeuring.

dichte mist
Dichte mist in Midden- en Noord-Limburg

Automobilisten in Noord- en Midden-Limburg moesten vrijdagmorgen rekening houden met dichte mist.

Klemgereden trucker Maasband (2 okt 2020)_HD
Truckers rijden zich klem in Steins Maasdorp

Verdwaalde truckers hebben zich de afgelopen tijd regelmatig klemgereden in de smalle straatjes van het Steinse dorp Maasband.

Spookrijder A73 ongeluk 2017
Spookrijder A73 kreeg twintig boetes in weken voor ongeval

De 26-jarige Poolse chauffeur die in 2017 een dodelijk ongeval veroorzaakte als spookrijder op de A73, kreeg in de weken voorafgaand aan het ongeluk twintig boetes voor verkeersovertredingen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten