Beppie Kraft en Ria Oomen Prinsjesdag troonrede (17 sep 2019)

Bijzondere gast op Prinsjesdag: Beppie Kraft bij troonrede

Niemand minder dan 'Keunigin van het Limburgse leed' Beppie Kraft is dinsdag afgereisd naar Den Haag om de troonrede van dichtbij mee te maken.

Louisa Jansen Transgenderstel Venlo
Venloos transgenderkoppel loopt Turkse chirurgiekliniek plat

Louisa Jansen is in Turkije onder het mes gegaan. De TLC-ster ging naar dat land voor plastische chirurgie om vrouwelijke vormen te krijgen. Haar partner gaat in het najaar ook terug voor een operatie.

l1_4
Regionale omroepen: paar uur per dag op NPO 3

De regionale omroepen willen dat tv-zender NPO 3 twee tot drie uur per dag een regionale kleuring krijgt.

ANP-34410353
Hoofdrol voor Hadewych Minis in audiothriller Doppler

De Maastrichtse Hadewych Minis heeft een hoofdrol te pakken in een zesdelige psychologische thriller, zonder dat ze in beeld hoeft te komen.

ANP-77405655
Liefde voor het theater lonkt weer bij Chantal Janzen

Chantal Janzen is niet meer weg te denken van de beeldbuis. Toch gaat ze misschien een stapje terug doen. Een andere liefde lonkt namelijk.

Krant weekblad brievenbus de Limburger VIA Limburg 3 sep 2019
Boze oud-eigenaar huis-aan-huisbladen: 'Mismanagement'

Dré Peters, de oud-eigenaar van huis-aan-huisblad de Trompetter, reageert boos op het besluit van Mediahuis Limburg om te stoppen met het verspreiden van weekkrant VIA Limburg.

'Besloten schouw Brunssummerheide is censuur'

Er is sprake van censuur wanneer pers wordt geweerd tijdens de schouw op de Brunssummerheide, in de zaak Nicky Verstappen. Dat vindt de advocaat van meerdere media, die een kort geding hebben aangespannen tegen rechtbank Limburg en enkele gemeenten.

Kort geding voor perstoegang schouw Nicky Verstappen

De Nederlandse Vereniging van Journalisten en het Genootschap van Hoofdredacteuren stappen naar de rechter om toegang te eisen bij de schouw in de zaak-Nicky Verstappen op de Brunssummerheide.

Geen L1 Radio via Ziggo

De radioprogramma's van L1 zijn donderdag niet te ontvangen via Ziggo.

'Justitie houdt media voor de gek in zaak Nicky Verstappen'

L1 en dagblad De Limburger zijn voor de gek gehouden door politie en justitie in de zaak Nicky Verstappen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!