ratetaxi

Maastrichtse taxi-app richt pijlen op Uber

Met zo'n 800 chauffeurs en 700 klanten op zijn taxiplatform Qairos wil Michel Brull vanuit Maastricht de strijd aangaan met de wereldwijde rittenkoppelaar Uber.

Ongeval taxi fietser N281 John F. Kennedylaan Heerlen (30 sep 2019)
Taxi rijdt door na aanrijding: fietser gewond

Een taxi is doorgereden nadat de chauffeur maandagmorgen een fietser in Heerlen heeft aangereden.

Man vernielt taxideur en probeert agent te bijten

De politie in Vaals heeft de handen vol gehad aan een man die met een kruk het portier en de spiegel van een taxi had vernield.

Munckhof krijgt grote opdracht KLM

Personenvervoerder Munckhof uit Horst gaat voor KLM de dagelijkse busroute tussen Maastricht Aachen Airport en Schiphol verzorgen.

Limburgse ambulance krijgt tweede leven in Gambia

Het is alweer de vierde ambulance die Jack van Duyn uit Maasbracht zaterdag laat vertrekken naar Afrika.

Munckhof wordt regiovervoerder in Brabant

Vervoersbedrijf Munckhof uit Horst gaat vanaf 1 januari 2019 het regiotaxivervoer in Noordoost-Brabant organiseren.

Illegale taxichauffeur moet auto inleveren

Een snorder in Maastricht hangt een dwangsom van 10.000 euro boven het hoofd nadat hij tegen de lamp liep bij een controle op illegale taxi's.

Vijftig taxichauffeurs krijgen ontheffing bij Pinkpop

Om gedoe tussen taxichauffeurs tijdens Pinkpop te voorkomen heeft de gemeente Landgraaf vijftig taxi's een ontheffing gegeven om op taxiplaatsen bij het terrein te staan.

Onrust onder taxichauffeurs: 'Jacht op werktijden'

Er heerst onrust onder een groot aantal taxichauffeurs van Geerets-De Leeuw uit Ospel. Dit omdat ze een aantal ritten niet meer betaald krijgen.

Reconstructie van moord op Maastrichtse taxichauffeur (24)

Er komt een reconstructie van de moord op de 24-jarige Maastrichtse taxichauffeur Ousman Magomadov, die 3 maanden geleden in een bos net over de grens bij Susteren werd gevonden.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane