31-01 forto miss tattoo

Venlose finalist Miss Tattoo: Lijf is een dagboek

De 32-jarige Venlose Samantha Mous is een van de vijftien finalisten die meestrijdt om de titel Miss Tattoo Nederland.

Tattoo tatoeage
Aantal tattooshops in Limburg meer dan verdubbeld

Met meer dan 15 tattooshops per 100.000 Limburgers moet onze provincie alleen Flevoland voor zich dulden als het gaat om de dichtheid van bedrijven waar mensen terecht kunnen voor een stukje lichaamskunst.

Tattoo op zorgklompen (19 apr 2020)
Tattoo-artiest zet gratis tattoo op klompen zorgpersoneel

Veel mensen zijn het erover eens; het schoeisel van zorgpersoneel is doorgaans lelijk. Toen Dennis Zeestraten door de coronamaatregelen zijn werk als tatoeëerder niet meer kon uitoefenen, greep hij deze kans aan om van de nood een deugd te maken.

Busje Animal Rights Ottersum 1 feb 2020
Paniek bij boeren: busje Animal Rights in beslag genomen

Een busje met het logo van dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft vrijdagavond voor grote onrust gezorgd bij boeren in de omgeving van Ottersum.

Hartjes tatoeëren voor het goede doel

Een tatoeage laten zetten voor het goede doel. Dat kan tot en met zaterdag in Beek. Het is voor de actie Serious Request van 3FM.

De Likt gaat los op Pinkpop: stagedive én tattoosessie

De Rotterdamse band De Likt staat erom bekend af en toe rare fratsen uit te halen tijdens optredens. Op Pinkpop maakten ze dat zaterdagavond meer dan waar.

Tattooshop vaart wel bij promotie Fortuna

Verschillende Fortunafans hebben hun favoriete club vereeuwigd op hun lichaam.

Pokémons in inkt: Heerlense tatoeëerder wil er 251 zetten

De hype rond de Pokémons leek achter de rug, maar tatoeëerder Yasmin Kramer uit Heerlen probeert het weer nieuw leven in te blazen. Ze heeft zich voorgenomen om 251 Pokémons te tatoeëren.

Wielerfan laat broek zakken voor Tom Dumoulin

Een wielerliefhebber heeft voor het oog van televisiecamera's zijn broek laten zakken voor Tom Dumoulin.

Zieke Dean (8) in het zonnetje gezet tijdens tattoo-marathon

Een bijzondere dag voor de 8-jarige Dean uit Elsloo en zijn moeder. De ongeneeslijk zieke jongen werd zondag in het zonnetje gezet tijdens een tattoo-marathon voor het goede doel. En zijn moeder kreeg een tatoeage.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten