Tata Steel Maastricht nr 1 (19 nov 2019)

'Amper uitleg over reorganisatie Tata Steel'

Vertegenwoordigers van het personeel van Tata Steel Europe zijn zwaar teleurgesteld over de uitleg die het staalconcern heeft gegeven over de recent aangekondigde reorganisatie.

Tata Steel Service Centre Maastricht
Medewerkers Tata Steel Maastricht niet ongerust

Medewerkers van de twee Tata Steel-bedrijven in Maastricht zeggen zich geen zorgen te maken over de aanstaande ontslaggolf. Het staalbedrijf kondigde deze week aan dat er in Europa 3000 banen moeten verdwijnen. In Nederland zou dat neerkomen op 1000 banen.

ANP-400286532
'Banen schrappen bij Tata Steel is niet de oplossing'

Het schrappen van banen bij Tata Steel Europe is niet de oplossing van de problemen van het staalbedrijf.

ANP-400284152
Gevolgen grote reorganisatie Tata Steel nog onbekend

Tata Steel gaat tot 3000 banen schrappen in Europa. Het is niet duidelijk hoeveel arbeidsplaatsen verloren gaan in Nederland.

Meer banen weg bij Tata Steel

De fusie van de staalbedrijven Tata Steel en ThyssenKrupp kost mogelijk meer banen dan tot nu toe werd gedacht.

Staalfusie heeft mogelijk gevolgen voor Limburg

De fusie tussen staalbedrijven Tata Steel en ThyssenKrupp heeft mogelijk ook gevolgen voor vestigingen in Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten