stock arrestatie handboeien vrouw

Tasjesdief maand na roof alsnog opgepakt

De politie heeft een 32-jarige man opgepakt die begin dit jaar op brute wijze een 75-jarige vrouw in Maastricht van haar handtas had beroofd.

zakkenrollen, zakkenroller, pinpas, dief, diefstal (stock)_HD
Veel minder tasjes en portemonnees gestolen dit jaar

De politie krijgt veel minder meldingen binnen van zakkenrollerij. Dit jaar is tot dusver 573 keer aangifte gedaan. In dezelfde periode vorig jaar stond de teller al op 988 aangiften. Dat komt neer op een afname van 42 procent.

stock tasjesdief straatroof straatrover
Twee minderjarige jongens opgepakt voor straatroven

Voor de twee straatroven in het centrum van Kerkrade heeft de politie zondagochtend twee minderjarige jongens opgepakt.

Vrouw door jonge dief van handtas beroofd

In Landgraaf is zondagochtend een vrouw van haar handtas beroofd.

Vrouw duwt tasjesrover van zich af, verdachte opgepakt

De politie in Heerlen heeft dankzij camerabeelden een man opgepakt die een vrouw belaagde en haar tas probeerde te stelen.

Vrouw van tas beroofd na harde val met fiets

Een 21-jarige vrouw uit Maastricht is van haar tas beroofd nadat ze met haar fiets was gevallen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten