Overslaan en naar de inhoud gaan

Tappunten WML heeft 120.000 gebruikers

Geplaatst opzondag 16 november 2014 - 12:40

Waterleidingmaatschappij WML schat dat zo'n 120.000 voorbijgangers afgelopen jaar water hebben getapt bij 23 openbare tappunten van WML in Limburg. Totaal zo'n 60.000 liter water werd zo gratis verstrekt.

WML introduceerde de watertappunten in 2013. Afgelopen jaar hadden zestien gemeenten een of meer van dergelijke drinkwatertaps op openbare plekken in gebruik.

Volgend jaar worden nieuwe tappunten geplaatst in de gemeenten Leudal, Mook en Middelaar, Gennep, Voerendaal en op twee nieuwe plaatsen in Maastricht, meldt WML.

Meest gebruikt
Het meest gebruikte tappunt dit jaar stond op de Maastrichter Brugstraat (Maastricht).

Duurzaamheid
WML wil met de tappunten bijdragen aan duurzaamheid. Door meer mogelijkheden te bieden om een eigen fles steeds opnieuw te vullen met kraanwater, wordt de afvalberg van gebruikte flesjes verkleind.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Scholieren Landgraaf middagje vrij dankzij waterlek
Vocht gezocht: Limburg tapt 60 procent meer water
Lege kraan dreigt, WML roept op tot beperken watergebruik
kraan, geen water, water, wml
Bewoners in Panningen zitten zonder water
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen