Overslaan en naar de inhoud gaan

Tante Sjaan vindt telefoonmeisje met hulp van Facebook

Geplaatst opvrijdag 5 mei 2017 - 8:08

Met hulp van honderden Facebookgebruikers heeft Tante Sjaan na lang zoeken het meisje met het syndroom van Down gevonden dat zo graag haar kleurrijke telefoon wilde op Koniningsdag.

Jeanette van der Voort uit Nederweert-Eind, ook wel bekend als Tante Sjaan, stond tijdens Koningsdag op de Oranjemarkt in Nederweert. Ze had bijna een telefoon verkocht aan en meisje met het syndroom van Down toen ze erachter kwam dat de stekker ontbrak.

Oproep
De stekker vond ze later thuis. Tante Sjaan wilde de werkende telefoon graag aan het meisje geven. Via Facebook plaatste ze een oproep om het meisje te vinden. Ze werd overspoeld met reacties. Uiteindelijk konden koper en verkoper zo alsnog met elkaar in contact komen.

Lees ook: Half Facebook helpt met zoeken naar telefoonmeisje

​Inmiddels heeft Nicolle Nijnens de stekker gekregen en is ze dolblij dat haar telefoon nu werkt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie

Gerelateerde berichten

Telefoonmeisje Nicolle dolgelukkig met kleurrijk toestel
Half Facebook helpt met zoeken naar telefoonmeisje
Steeds meer politie op Twitter en Facebook
Burgemeester van Leudal is boos op Facebookers
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen