John B. opnieuw aangehouden voor moord op Tanja Gurskaja

Verdachte John B. uit Helden is opnieuw opgepakt vanwege de moord op de Russische Tanja Gurskaja (39) uit Venlo in 2012.

Laatste getuige gehoord voor Venlose 'vergismoord'

Bijna zes jaar na de moord op de Russische Tanja Gurskaja (39) nadert de zaak zijn climax. Er wordt nog één getuige gehoord, voordat de zogenoemde 'vergismoord' in oktober aan de rechter wordt voorgelegd.

Rechtszaak moord Tanja Gurskaja uitgesteld

De rechtszaak over de moord in 2012 op Tanja Gurskaja in Venlo is uitgesteld. De zitting stond voor dinsdag gepland, maar wordt pas in februari of maart behandeld.

Verdachte moord Venlo biecht tegen geheim agent

Dennis W. (35) uit Tegelen, een van de verdachten van de moord in 2012 op Tanja Gurskaja in Venlo, heeft tegenover een geheim agent opgebiecht dat hij alle details kent rond dit misdrijf.

Coke-ruzie leidde tot dood Tanja Gurskaja in Venlo

Een hoogoplopend conflict over cocaïnehandel tussen John B. uit Helden en Wilmo R. uit Venlo heeft Tanja Gurskaja in 2012 het leven gekost. Tanja was de vrouw van Wilmo.

John B. met fors geldbedrag op zak in boeien geslagen

John B., de koper van discotheek The Apollo in Helden is afgelopen dinsdag met een fors geldbedrag op zak aangehouden op Schiphol.

Koper discotheek The Apollo Helden zit weer in cel

De koper van discotheek The Apollo in Helden is onlangs opgepakt en zit in de cel.

Tegelenaar opgepakt voor moord op Tanja Gurskaja

Een 35-jarige man uit Tegelen is dinsdag aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Tanja Gurskaja. Hij zou één van de schutters zijn.

'Opdrachtgever' moordaanslag Tanja opnieuw voor rechter

De man die in 2012 opdracht zou hebben gegeven voor de moordaanslag, waarbij de Venlose Tanja Gurskaja omkwam, moet opnieuw voor de rechtbank verschijnen.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!