John B. opnieuw aangehouden voor moord op Tanja Gurskaja

Verdachte John B. uit Helden is opnieuw opgepakt vanwege de moord op de Russische Tanja Gurskaja (39) uit Venlo in 2012.

Laatste getuige gehoord voor Venlose 'vergismoord'

Bijna zes jaar na de moord op de Russische Tanja Gurskaja (39) nadert de zaak zijn climax. Er wordt nog één getuige gehoord, voordat de zogenoemde 'vergismoord' in oktober aan de rechter wordt voorgelegd.

Rechtszaak moord Tanja Gurskaja uitgesteld

De rechtszaak over de moord in 2012 op Tanja Gurskaja in Venlo is uitgesteld. De zitting stond voor dinsdag gepland, maar wordt pas in februari of maart behandeld.

Verdachte moord Venlo biecht tegen geheim agent

Dennis W. (35) uit Tegelen, een van de verdachten van de moord in 2012 op Tanja Gurskaja in Venlo, heeft tegenover een geheim agent opgebiecht dat hij alle details kent rond dit misdrijf.

Coke-ruzie leidde tot dood Tanja Gurskaja in Venlo

Een hoogoplopend conflict over cocaïnehandel tussen John B. uit Helden en Wilmo R. uit Venlo heeft Tanja Gurskaja in 2012 het leven gekost. Tanja was de vrouw van Wilmo.

John B. met fors geldbedrag op zak in boeien geslagen

John B., de koper van discotheek The Apollo in Helden is afgelopen dinsdag met een fors geldbedrag op zak aangehouden op Schiphol.

Koper discotheek The Apollo Helden zit weer in cel

De koper van discotheek The Apollo in Helden is onlangs opgepakt en zit in de cel.

Tegelenaar opgepakt voor moord op Tanja Gurskaja

Een 35-jarige man uit Tegelen is dinsdag aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Tanja Gurskaja. Hij zou één van de schutters zijn.

'Opdrachtgever' moordaanslag Tanja opnieuw voor rechter

De man die in 2012 opdracht zou hebben gegeven voor de moordaanslag, waarbij de Venlose Tanja Gurskaja omkwam, moet opnieuw voor de rechtbank verschijnen.

Overzicht
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto