Kelly de Vries bij stille tocht Tanja Groen (31 aug 2021)

Dochter van Peter R. de Vries nieuwe voorzitter Gouden Tip

Kelly de Vries is de nieuwe voorzitter van stichting De Gouden Tip. De dochter van Peter R. de Vries neemt daarmee het stokje over van haar vader, die in juli om het leven werd gebracht.

Stille tocht Tanja Groen
In beeld: Emotionele stille tocht voor Tanja Groen

Honderden mensen lopen dinsdagavond in Maastricht mee in de stille tocht voor Tanja Groen, de studente die 28 jaar geleden spoorloos verdween in Maastricht.

Tanja Groen (15 jun 2021)
'Het is klaar met de stilte, we brengen Tanja thuis'

Studentenvereniging Circumflex herdenkt Tanja Groen elk jaar, maar doet dit dinsdagavond voor het eerst in het openbaar met een stille tocht door Maastricht.

Tanja Groen vermissing
Stille tocht door Maastricht voor Tanja Groen

Op de dag af 28 jaar na haar verdwijning wordt in Maastricht dinsdag een stille tocht gehouden voor Tanja Groen. Vanwege de verwachte drukte hebben Studentenvereniging Circumflex en Stichting De Gouden Tip de tocht in twee groepen opgesplitst.

Tanja Groen vermissing
Stille tocht op dag verdwijning Tanja Groen vervroegd

De stille tocht die op 31 augustus gehouden wordt ter ere van de in 1993 vermiste studente Tanja Groen in Maastricht, wordt vervroegd.

Tanja Groen (15 jun 2021)
Stille tocht voor Tanja Groen op de dag van haar verdwijning

Precies op de dag dat Tanja Groen 28 jaar geleden verdween, is er een stille tocht door het centrum van Maastricht.

ANP-434203394
Limburgse naasten bij besloten dienst Peter R. de Vries

Familie en naasten namen donderdag afscheid van de overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries tijdens een besloten dienst in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Tanja Groen vermissing
1,3 miljoen euro opgehaald voor vermissingszaak Tanja Groen

De tussenstand van de inzamelactie voor de gouden tip in de vermissingszaak van Tanja Groen is opgelopen tot ongeveer 1,3 miljoen euro.

Tanja Groen vermissing
653.000 kijkers zien Tijd voor MAX-special voor Tanja Groen

De speciale Tijd voor MAX-uitzending die in het teken stond van de vermissingszaak van Tanja Groen heeft dinsdag in de NPO 1-vooravond 653.000 kijkers getrokken.

Tanja Groen (15 jun 2021)
Ruim 1 miljoen euro opgehaald voor gouden tip Tanja Groen

Stichting De Gouden Tip heeft 1.176.000 euro opgehaald. De bedoeling is om 1 miljoen euro daarvan uit te loven voor de gouden tip in de vermissingszaak van Tanja Groen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten