Tijdlijn Tanja Groen

Onderzoek OU: Geen verband tussen hoog bedrag en gouden tip

Hoge geldbedragen leiden niet vanzelf tot gouden tips, dat concluderen onderzoekers van de Open Universiteit in Heerlen in een recent rapport.

Graven naar Tanja Groen 22 jan 2020
Zaak Tanja Groen: één miljoen euro voor gouden tip

Peter R. de Vries wil via crowdfunding één miljoen euro inzamelen, om dat bedrag in te zetten als beloning voor de gouden tip in de vermissingszaak van Tanja Groen. Van de studente ontbreekt sinds 1993 ieder spoor.

Foto persco Tanja Groen (23 jun 2021)
Terugkijken: Persconferentie over de zaak Tanja Groen

Welke nieuwe initiatieven onthullen de ouders van Tanja Groen en hun vertrouwenspersoon Peter R. de Vries? Volg de persconferentie die ze om 14:00 uur geven hier.

Tanja Groen (15 jun 2021)
Ouders van vermiste Tanja Groen onthullen nieuwe plannen

De ouders van Tanja Groen en vertrouwenspersoon Peter R. de Vries onthullen woensdagmiddag 'nieuwe initiatieven' in de zoektocht naar de sinds 1993 vermiste studente.

Tanja Groen vermissing
De Vries kondigt persconferentie aan over Tanja Groen

Peter R. de Vries heeft een persconferentie aangekondigd in de zaak rondom de vermiste Tanja Groen.

Zoekactie Tanja Groen Strabrechtse Heide Heeze-Leende 16 jun 2021
Zoekactie afgerond, Tanja Groen niet gevonden

Opnieuw een teleurstelling in de jarenlange zoektocht naar de vermiste Tanja Groen. De zoekactie op de Strabrechtse Heide in Heeze heeft niets opgeleverd.

Zoekactie Tanja Groen Strabrechtse Heide Heeze-Leende 16 jun 2021
Zoektocht Tanja Groen: 1000 vierkante meter onderzocht

De zoektocht naar het mogelijke graf van Tanja Groen op de Strabrechtse Heide gaat woensdag nog de hele dag door. In totaal heeft de politie al zo'n 1000 vierkante meter uitgeplozen op sporen.

politie Tanja Groen zoektocht Heeze (15 jun 2021)
De Vries tempert hoop dat Tanja Groen wordt gevonden

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries tempert de verwachtingen bij de dinsdag in gang gezette nieuwe zoektocht naar Tanja Groen.

politie Tanja Groen zoektocht Heeze (15 jun 2021)
Nieuwe zoekactie naar jarenlang vermiste Tanja Groen

De politie is dinsdagochtend gestart met een nieuwe zoekactie naar de sinds 1993 vermiste Tanja Groen.

Tanja Groen vermissing
Studentenonderzoek leidt tot nieuwe zoekactie Tanja Groen

Er komt een nieuwe zoekactie naar het lichaam van Tanja Groen. Naar aanleiding van onderzoek van studenten van Universiteit Maastricht en de Vrije Universiteit Amsterdam gaat de politie in de omgeving Eindhoven zoeken.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane