Graf onderzoek Tanja Groen begraafplaats kerkhof Heugem Maastricht (23 jan 2020)

Dochter niet aanwezig bij openen graf vader: 'Te emotioneel'

Virginie van Hooren uit Gronsveld, de dochter van de overleden man in het graf dat woensdag werd geopend in de zoektocht naar de vermiste Tanja Groen, volgde het onderzoek vol spanning. "Ik ben niet ter plekke geweest, dat was te emotioneel."

ANP
'Tergende onzekerheid bij familie Tanja Groen duurt voort'

Dat het onderzoek naar Tanja Groen woensdag in Maastricht niks heeft opgeleverd, is een deceptie voor Peter R. de Vries.

Graven naar Tanja Groen 22 jan 2020
Zoekactie Tanja Groen levert geen resultaat op

Het onderzoek naar de verdwijning van Tanja Groen heeft woensdag geen resultaten opgeleverd.

Zoektocht Tanja Groen begraafplaats kerkhof De Beente Heugem Maastricht (22 jan 2020)
'Witte pakken' doorzoeken mogelijk graf Tanja Groen

De politie verwacht woensdag nog het forensisch onderzoek naar Tanja Groen op een begraafplaats in de Maastrichtse wijk Heugem af te ronden.

Everard de Jong
Pastoor Heugem: 'Hopelijk wordt Tanja eindelijk gevonden'

Pastoor Everard de Jong van de parochie in de Maastrichtse wijk Heugem hoopt dat Tanja wordt gevonden. Hij zocht in 1993 ook al mee naar de vermiste 18-jarige.

Pers zoekactie Tanja Groen begraafplaats Heugem (22 jan 2020)
'Tanja Groen is vermoord en in al gedolven graf gelegd'

Tanja Groen is op de avond van haar verdwijning in 1993 mogelijk vermoord en begraven. Dat zegt Peter R. de Vries, adviseur van de familie.

Tijdlijn Tanja Groen
Tanja Groen: al 26 jaar spoorloos

Tanja Groen (18) uit Schagen raakt in 1993 vermist na een avondje stappen in Maastricht: sindsdien ontbreekt elk spoor.

Zoekactie Tanja Groen bgraafplaats Heugem (22 jan 2020)
Zoekactie op Maastrichts kerkhof naar vermiste Tanja Groen

De politie is woensdagochtend bezig met een zoekactie op het kerkhof aan De Beente in de Maastrichtse wijk Heugem in het kader van het onderzoek naar de verdwijning van Tanja Groen in 1993.

coldcase kalender 2020
Vijf Limburgse zaken op nieuwe coldcasekalender

Voor het vierde jaar op rij heeft de politie een coldcasekalender verspreid onder gevangenen. Daarop worden 52 oude zaken, waaronder vijf Limburgse zaken, onder de aandacht gebracht.

Tanja Groen
Al 25 jaar zonder Tanja: 'Het niet weten, is het ergste'

Vrijdag is het exact 25 jaar geleden dat de Maastrichtse studente Tanja Groen voor het laatst is gezien. En al 25 jaar gaan haar ouders door een hel. Ze zouden dolgelukkig zijn met het kleinste spoor.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts