Otto Hermans Eerste Kamer

Valkenburger Otto Hermans naar Senaat voor FvD

Otto Hermans uit Valkenburg wordt Eerste Kamerlid voor Forum voor Democratie.

Schooltandarts tandarts kinderen
Heerlen wil schooltandarts opnieuw invoeren

Kinderen moeten opnieuw naar de schooltandarts, vindt het college van burgemeester en wethouders van Heerlen.

Groot tekort aan tandartsen in Limburg

Er dreigt een groot tekort aan tandartsen in Limburg. Er gaan namelijk meer tandartsen met pensioen dan dat er afstuderen. De beroepsvereniging luidt daarom de noodklok.

Muzikale tandarts geeft laatste klanten bijzonder cadeau

Patiënten van de muzikale tandarts Evert Masthoff zijn getrakteerd op een bijzonder afscheidsgeschenk. De arts uit Nieuwstadt gaat met pensioen en gaf zijn laatste klanten een persoonlijke cd cadeau.

Venlose tandarts berispt door tuchtcollege

Het Centraal Tuchtcollege heeft tandarts Rob op de Laak uit Venlo berispt nadat een patiënte had geklaagd over de door hem verleende orthodontische hulp.

Ron Meyer wil terugkeer van schooltandarts

De Heerlense SP-politicus Ron Meyer pleit voor een terugkeer van de schooltandarts. Dit omdat één op de drie kinderen nooit naar de tandarts gaat vanwege armoede.

Zorgautoriteit onderzoekt gesjoemel bij tandarts Kerkrade

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) onderzoekt of de Amaliakliniek in Kerkrade haar patiënten, tegen de regels in, te veel laat betalen voor kronen en bruggen.

Naar de tandarts voor een kerstboom

Waar je normaal bij een boomkwekerij, tuincentrum of boerenbedrijf een kerstboom koopt, kun je in Venlo ook terecht bij een tandarts.

Onderzoek naar misstanden bij Limburgse tandartspraktijk

De Nederlandse Zorgautoriteit is een onderzoek gestart bij een tandartspraktijk in Limburg.

Tandartspraktijk Berg en Terblijt weer in orde

Tandartspraktijk Dental Reizen uit Berg en Terblijt voldoet aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) en staat niet langer onder verscherpt toezicht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten