Otto Hermans Eerste Kamer

Valkenburger Otto Hermans naar Senaat voor FvD

Otto Hermans uit Valkenburg wordt Eerste Kamerlid voor Forum voor Democratie.

Schooltandarts tandarts kinderen
Heerlen wil schooltandarts opnieuw invoeren

Kinderen moeten opnieuw naar de schooltandarts, vindt het college van burgemeester en wethouders van Heerlen.

Groot tekort aan tandartsen in Limburg

Er dreigt een groot tekort aan tandartsen in Limburg. Er gaan namelijk meer tandartsen met pensioen dan dat er afstuderen. De beroepsvereniging luidt daarom de noodklok.

Muzikale tandarts geeft laatste klanten bijzonder cadeau

Patiënten van de muzikale tandarts Evert Masthoff zijn getrakteerd op een bijzonder afscheidsgeschenk. De arts uit Nieuwstadt gaat met pensioen en gaf zijn laatste klanten een persoonlijke cd cadeau.

Venlose tandarts berispt door tuchtcollege

Het Centraal Tuchtcollege heeft tandarts Rob op de Laak uit Venlo berispt nadat een patiënte had geklaagd over de door hem verleende orthodontische hulp.

Ron Meyer wil terugkeer van schooltandarts

De Heerlense SP-politicus Ron Meyer pleit voor een terugkeer van de schooltandarts. Dit omdat één op de drie kinderen nooit naar de tandarts gaat vanwege armoede.

Zorgautoriteit onderzoekt gesjoemel bij tandarts Kerkrade

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) onderzoekt of de Amaliakliniek in Kerkrade haar patiënten, tegen de regels in, te veel laat betalen voor kronen en bruggen.

Naar de tandarts voor een kerstboom

Waar je normaal bij een boomkwekerij, tuincentrum of boerenbedrijf een kerstboom koopt, kun je in Venlo ook terecht bij een tandarts.

Onderzoek naar misstanden bij Limburgse tandartspraktijk

De Nederlandse Zorgautoriteit is een onderzoek gestart bij een tandartspraktijk in Limburg.

Tandartspraktijk Berg en Terblijt weer in orde

Tandartspraktijk Dental Reizen uit Berg en Terblijt voldoet aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) en staat niet langer onder verscherpt toezicht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten