Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Tan zou RTL Late Night een andere naam hebben gegeven

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 9:47

Humberto Tan, de voorganger van Twan Huys, zou RTL Late Night een andere naam hebben gegeven. Huys volgde afgelopen september Tan op.

"Ik vind het interessant waarom het is gehandhaafd, online. Daarop waren we heel groot. Ik had het een betere keuze gevonden als de naam anders was geweest", zei Tan in de nacht van zaterdag op zondag bij Özcan Akyol bij Onze Man in Deventer op NPO Radio 1.

Voetbalweekeinde
Tan presenteert zondagavond voor het eerst weer een talkshow bij RTL, hierin bespreekt hij het voetbalweekeinde. Ondanks dat hij nu een nieuwe klus heeft, wil hij niets meer zeggen over RTL Late Night met Huys. "Ik heb mij voorgenomen er niets meer over te zeggen. Alles wat ik erover zeg, klinkt heel lelijk. Ik ben niet objectief. Ik heb er te veel gevoel bij. Ik heb Late Night met gigantisch veel plezier gemaakt en dat wil ik behouden", zegt Tan tegen het radioprogramma.

Niet voor niets
In december vertelde de presentator uit Sevenum aan L1 dat het vechten is om iedere kijker. "Alles moet bevochten worden. Je krijgt niet voor niets. Of je nu presentator bent van een talkshow, of je runt een restaurant, je moet er voor werken. En de kans dat dat binnen een week of binnen een maand staat, dat is bijna uitgesloten. Op een enkeling na en wij zijn die enkeling niet", legde Huys uit.

Lees meer: Twan Huys: 'Wij moeten vechten voor iedere kijker'

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen