Lynn Pijpers en Tamara Peeters-Rademakers 2019

Poolbiljartvriendinnen reizen de wereld rond

Poolbiljartkampioenen Tamara Peeters-Rademakers en Lynn Pijpers reizen rond de wereld om toernooien te spelen.

NK Pool Lynn Pijpers Tamara Peeters-Rademakers biljaart poolen (7 okt 2019)
Vijf plakken voor Limburgse pooldames op NK

Lynn Pijpers uit Sittard en Tamara Peeters-Rademakers uit Geleen hebben op het Nederlands Kampioenschap Pool in Tiel vier keer goud en één keer brons behaald.

Tweede eremetaal voor Tamara Peeters op EK pool

Tamara Peeters-Rademakers heeft op het EK pool in Treviso een bronzen plak toegevoegd aan de zilveren medaille, die ze al eerder bij het 14.1 straightpool won.

Peeters-Rademakers wint zilver op EK 14.1 straightpool

Tamara Peeters-Rademakers heeft in Treviso bij de Europese kampioenschappen poolbiljarten als eerste Nederlandse vrouw een zilveren plak behaald.

Poolzussen: 'In de finale gaat het hard tegen hard'

Afgelopen weekend beheersten de zussen Rademakers het NK Poolbiljart in Tiel. Tamara Peeters-Rademakers won drie titels en Melissa Kuys-Rademakers werd Nederlands kampioene bij het 10-ball.

Zussen Rademakers domineren NK poolbiljart

Tamara Peeters-Rademakers en Melissa Kuys-Rademakers hebben bij het NK poolbiljarten in Tiel de dienst uitgemaakt.

Brons voor poolbiljartster Tamara Peeters in Euro-Tour

Tamara Peeters-Rademakers heeft brons gewonnen bij de Euro-Tour in Veldhoven.

Zilver en brons voor pool-vrouwen op EK

De Nederlandse poolvrouwen hebben bij de poolwedstrijden op het EK in Veldhoven zilver en brons gewonnen.

Tamara Peeters wint zilver op EK 8-ball

Tamara Peeters-Rademakers heeft zilver gewonnen bij het Europees kampioenschap 8-ball. In Veldhoven verloor zij in de finale met 6-3 van de Duitse Veronika Ivanovskaia.

Tien Limburgers actief op EK poolbiljart in Veldhoven

In Veldhoven is het Europese kampioenschap poolbiljart van start gegaan. Op de deelnemerslijsten prijken de namen van een tiental Limburgse mannen en vrouwen, onder wie Tamara Peeters-Rademakers.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten