Tamara Peeters mist finale NK Chinese 8-ball

Tamara Peeters-Rademakers is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van het Nederlands kampioenschap Chinese 8-ball.

Tamara Peeters in halve finale NK Chinese 8-ball

Tamara Peeters-Rademakers heeft in Ouwehands Dierenpark in Rhenen de halve finale bereikt van het Nederlands kampioenschap 8-ball. Dat wordt voor het eerst gehouden.

Bronzen plak voor poolbiljartsters uit Hoensbroek

De uit Hoensbroek afkomstige zussen Tamara Peeters en Melissa Rademakers hebben bij het EK pool de bronzen plak voor Nederland behaald.

Europees brons voor Hoensbroekse poolzussen

De uit Hoensbroek afkomstige zussen Tamara Peeters en Melissa Rademakers hebben bij het EK pool de bronzen plak voor Nederland behaald.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties