Lieke Martens in actie tegen Australiƫ

Dit is de olympische route voor Lieke Martens en co

De tegenstanders voor de Oranje Leeuwinnen tijdens de Olympische Spelen in Tokio zijn bekend. Ten koste van Braziliƫ, China en Zambia moet Nederland op naar een medaille.

Veldrijden Limburg Cross Cup
Luuk van Helden wint wintercompetitie veldrijden

Luuk van Helden uit Vlodrop, Edwin Raats en Ruben Verhees hebben het eindklassement van de wintercompetitie gewonnen bij het veldrijden.

Veldrijden Mountainbike
Overwinning voor Luuk van Helden in veldrit Schweiberg

Luuk van Helden heeft zijn tweede overwinning van de wintercompetitie binnen.

Bas Peters: 3 op 3 in Limburgse crosscompetitie

Mountainbiker Bas Peters uit Heythuysen heeft zijn derde overwinning in de wintercompetitie binnen.

Japanse zege in wintercompetitie veldrijden

De Japanner Hijiri Oda uit Ookawado heeft in Overloon de veldrit in de wintercompetitie gewonnen.

Daan Bongers wint opnieuw veldrit in Venlo

Daan Bongers heeft zijn tweede zege in de wintercompetitie te pakken. Nadat hij eerder in Venlo Limburgs kampioen werd, won hij ook de elfde wedstrijd van de veldrijders in deze competitie.

Wielersport steeds populairder onder vrouwen

De wielersport wordt steeds populairder onder vrouwen. Dat werd zondag op het Limburg Cross Kampioenschap in Venlo nog maar eens bewezen door Tamara Janssen uit Sittard.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten