Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentvolle Welshman moet Roda JC overtuigen

Geplaatst opvrijdag 13 juli 2018 - 10:05

Roda JC heeft vrijdagochtend verschillende proefspelers mogen verwelkomen op de training. Onder hen aanvaller Brandon Lee Griffiths (20) uit Wales, die mag proberen trainer Robert Molenaar te overtuigen van zijn kunnen.

Daarnaast traint voormalig Tottenham Hotspur-verdediger Sébastien Bassong (32) nog altijd mee in Kerkrade.

Lees ook: 'Man van tien miljoen' wint oefenduel met Roda JC

Geen doorbraak
Griffiths leek lang op weg naar een plaats in het eerste elftal van Premier League-club Swansea City. Omdat een doorbraak uitbleef, week hij uit naar Duitsland. Daar viel een deal met VfL Bochum op het laatste moment in het water. Hij koos daarom voor een flinke stap terug en tekende voor TuS Ennepetal, een club op het vijfde niveau in Duitsland. Griffiths kan uit de voeten als spits én buitenspeler.

Bassong blijft
Ondertussen loopt Bassong, voor wie Tottenham Hotspur ooit bijna tien miljoen euro betaalde, nog altijd rond in Kerkrade. Hij blijft, voorlopig. "We willen hem iets langer aan het werk zien. Dat heeft ook met zijn fitheid te maken, want hij heeft al een jaar geen wedstrijd meer gespeeld", vertelt Roda-directeur Harm van Veldhoven. "We wisten dat hij niet fit was, dus daar moeten we doorheen kijken. Hij moet ons overtuigen dat hij met zijn ervaring iets kan toevoegen op de lange termijn."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen