Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentvolle Limburgse dj staat met Afrojack op Tomorrowland

Geplaatst opmaandag 23 juli 2018 - 6:00

De 20-jarige Jordy Gobbels uit Sittard heeft een bijzonder debuut op Tomorrowland gemaakt. Hij stond samen met dj-grootheid Afrojack op het populaire dancefestival in Boom.

De Sittardenaar, die onder de vlag van zijn artiestennaam Chasner aardig aan de weg timmert, werd donderdagavond door de wereldberoemde diskjockey uitgenodigd om hem te vergezellen op de Gathering. Dat is een speciaal feest voor de campingbezoekers van Tomorrowland.

Track
Afrojack volgt de verrichtingen van de talentvolle Sittardenaar op de voet. De megaster besloot om tijdens zijn set op het festival in het Belgische Boom een track van Chasner te draaien. Om het nog iets specialer te maken werd de jonge dj het podium opgeroepen, waar hij oog in oog stond met 30.000 uitzinnige festivalgangers.

Dromen komen uit
In een Facebookbericht bedankt Gobbels de grootmeester voor zijn uitnodiging én het draaien van zijn plaat. "Dit was zo onwerkelijk", zegt de Sittardse dj in gesprek met 1Limburg. "Toen ik op het podium werd geroepen voelde ik zo'n intense blijdschap en andere emoties. Ik had nog nooit voor zoveel mensen gestaan. Dit was écht een droom die uitkomt, maar eerlijk gezegd smaakt het ook naar meer."

Piano
Gobbels begon op zijn vierde met pianospelen. Toen hij twaalf jaar oud was, kwam hij voor het eerst in aanraking met elektronische muziek. En niet geheel onverdienstelijk. Want niet alleen Afrojack ziet het helemaal zitten in de Sittardenaar. Ook supersterren als Martin Garrix, Hardwell, Tiësto en Diplo draaien zijn platen over de hele wereld.

Solar
In eigen provincie kunnen liefhebbers Chasner binnenkort ook aan het werk zien. Over twee weken staat hij op het podium van het Solar Weekend Festival in Roermond.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen