Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentvolle Limburgse dj staat met Afrojack op Tomorrowland

Geplaatst opmaandag 23 juli 2018 - 6:00

De 20-jarige Jordy Gobbels uit Sittard heeft een bijzonder debuut op Tomorrowland gemaakt. Hij stond samen met dj-grootheid Afrojack op het populaire dancefestival in Boom.

De Sittardenaar, die onder de vlag van zijn artiestennaam Chasner aardig aan de weg timmert, werd donderdagavond door de wereldberoemde diskjockey uitgenodigd om hem te vergezellen op de Gathering. Dat is een speciaal feest voor de campingbezoekers van Tomorrowland.

Track
Afrojack volgt de verrichtingen van de talentvolle Sittardenaar op de voet. De megaster besloot om tijdens zijn set op het festival in het Belgische Boom een track van Chasner te draaien. Om het nog iets specialer te maken werd de jonge dj het podium opgeroepen, waar hij oog in oog stond met 30.000 uitzinnige festivalgangers.

Dromen komen uit
In een Facebookbericht bedankt Gobbels de grootmeester voor zijn uitnodiging én het draaien van zijn plaat. "Dit was zo onwerkelijk", zegt de Sittardse dj in gesprek met 1Limburg. "Toen ik op het podium werd geroepen voelde ik zo'n intense blijdschap en andere emoties. Ik had nog nooit voor zoveel mensen gestaan. Dit was écht een droom die uitkomt, maar eerlijk gezegd smaakt het ook naar meer."

Piano
Gobbels begon op zijn vierde met pianospelen. Toen hij twaalf jaar oud was, kwam hij voor het eerst in aanraking met elektronische muziek. En niet geheel onverdienstelijk. Want niet alleen Afrojack ziet het helemaal zitten in de Sittardenaar. Ook supersterren als Martin Garrix, Hardwell, Tiësto en Diplo draaien zijn platen over de hele wereld.

Solar
In eigen provincie kunnen liefhebbers Chasner binnenkort ook aan het werk zien. Over twee weken staat hij op het podium van het Solar Weekend Festival in Roermond.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen