Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentvolle Limburgse dj brengt track met Afrojack uit

Geplaatst opzaterdag 25 augustus 2018 - 14:10

De 20-jarige Jordy Gobbels uit Sittard, in de dj-wereld bekend als Chasner, gaat een nummer uitbrengen met dj-grootheid Afrojack.

Het nummer, dat Own Game heet, wordt volgende week vrijdag uitgebracht.

Tour
De échte liefhebber heeft het nummer al kunnen horen. "Afrojack heeft de plaat namelijk gedraaid op Tomorrowland en tijdens zijn internationale zomertour", zegt Gobbels in gesprek 1Limburg. "Uiteraard heeft hij mijn naam daar ook bij genoemd. Het is onwerkelijk dat zo veel mensen mijn track nu hebben gehoord."

Wall Recordings
Eerder deze maand heeft Gobbels een contract getekend bij Wall Recordings, het label van Afrojack. Gobbels had nooit verwacht dat hij ooit onder contract zou staan bij deze dj-grootheid. "We zijn twee jaar geleden via de mail met elkaar in contact gekomen. In eerste instantie gaf hij me een paar tips, maar nu gaat hij me écht begeleiden als een soort mentor." De Sittardenaar zegt dat er achter de schermen al druk aan nieuwe nummers wordt gewerkt. "Op korte termijn komen meer tracks uit."

Tomorrowland
De Sittardenaar stond vorige maand naast Afrojack op Tomorrowland. De wereldster had zijn pupil uitgenodigd op het podium van het populaire dancefestival in het Belgische Boom.

Lees ook: Talentvolle Limburgse dj staat met Afrojack op Tomorrowland

Piano
Gobbels begon zijn muzikale carrière toen hij vier jaar oud was. In eerste instantie kreeg hij pianoles. Op zijn twaalfde kam hij voor het eerst in aanraking met elektronische muziek. Hij begon een beetje te experimenteren. En niet geheel onverdienstelijk. Want niet alleen Afrojack ziet het helemaal zitten in de Sittardenaar. Ook supersterren als Martin Garrix, Hardwell, Tiësto en Diplo draaien zijn platen over de hele wereld.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen