Overslaan en naar de inhoud gaan

Tafeltennissters Westa naar play-offs

Geplaatst opzondag 7 april 2019 - 18:36

De tafeltennissters van Anytime Westa hebben de play-offs van de eredivisie bereikt.

De vrouwen uit Wessem moesten het in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in de eredivisie in eigen huis opnemen tegen VTV in Nieuwegein.

Vierde
Na vier partijen stond Westa met 4-0 voor tegen de nummer drie van de eredivisie en was daarmee na vier jaar weer zeker van deelname aan de play offs. De laatste twee partijen werden gewonnen door de tegenstander. Omdat beide teams na 14 wedstrijden 50 punten hebben, is het resultaat van de onderlinge wedstrijden bepalend en dat valt in het voordeel van VTV uit.

Datum
Westa moet het in de play-offs opnemen tegen Dozy Den Helder, dat de competitie in de eredivisie met de eerste plaats afsluit. Een datum voor de eerste wedstrijd met Den Helder moet nog worden geprikt.

Heerlen
Het team van Lybrae Heerlen had zich al geplaatst voor de play-offs en kreeg Scylla op bezoek. De nummer twee van de eredivisie had geen moeite met de tafeltennissters uit Leiden en stuurde het team met een 5-1 nederlaag naar Zuid-Holland terug. In de play-offs moet TTV Heerlen het opnemen tegen VTV.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen