Overslaan en naar de inhoud gaan

Tafeltennissters Heerlen snel klaar met Avanti

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 18:12

De tafeltennissters van Lybrae/Heerlen hebben zondag met 6-0 gewonnen van Avanti.

De hekkensluiter in de eredivisie was met een onvolledige bezetting naar het zuiden afgereisd. Het team uit Hazerswoude-Dorp kon maar twee speelsters inzetten en daarvan gaf er één voortijdig op. Na een half uur was de wedstrijd gespeeld en konden de vrouwen naar Zuid-Holland terugkeren.

Westa
De vrouwen van Anytime/Westa moesten het na de verrassende 5-1 overwinning op Heerlen in Leiden opnemen tegen Scylla. De twee teams speelden met 3-3 gelijk.

Vijfde
Westa blijft vijfde in de eredivisie, Heerlen staat derde en is VTV tot op één punt genaderd. VTV heeft echter een wedstrijd meer gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen