Overslaan en naar de inhoud gaan

Tafeltennissters Heerlen naar Denemarken voor Europacup

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 19:45

Het damesteam van Lybrae Heerlen speelt de eerste ronde van de Europacup in Denemarken.

In een poule van vier teams moeten de Heerlense tafeltennissters het opnemen tegen thuisploeg Hillerod, het Spaanse Balaguer en Rapid Luzern uit Zwitserland. De poulewinnaar en de nummer twee plaatsen zich voor de tweede ronde.

Voorzichtig positief
Rachel Gerarts van TTV Heerlen is voorzichtig positief over de loting. "Er liggen kansen voor de tweede ronde. Hillerod heeft met Mie Skov een absolute topper in huis, Balaguer beschikt over twee sterke Oost-Europese speelsters, maar over de sterkte van Luzern kan ik niet oordelen."

Aantrekkelijke loting
René Daniels, bestuurslid van TTV Heerlen is ook gematigd positief. "Het is voor zowel het team als de supporters logistiek gezien aantrekkelijke loting. Sportief gezien had de loting beter, maar ook slechter gekund. Het is afwachten hoe sterk de tegenstanders daadwerkelijk zijn."

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen